An evolved and consistent aesthetic.

With the 2017 Annual Report and Sustainable Development report, Woodside were seeking an evolved creative approach. There was a strong desire to showcase a more mature and sophisticated look in line with their growth to 7% global supply of LNG in addition to the move to their new corporate headquaters in Perth CBD.

We achieved this by focussing on simplification of the overall aesthetic.

This included larger blocks of whitespace, high contrast with oversized imagery and even integrating imagery within infographics to create a more textural style generating further visual interest.

The creation of both of these documents was completed concurrently to ensure a consistent and strong style.

Woodside Annual Reports
Woodside Annual Reports
Woodside Annual Reports
Loading...